Spatii depozitare

Echipa “Vamutam.ro" va ofera spatii de depozitare de pana la 66 mc. Depozitarea se va face in containere , acestea fiind pazite non-stop si supravegheate video.

In containerele noastre fiind bine etansate si ridicate de la pamant riscul de condens precum si mucegai sunt nule. Dupa inchirierea spatiul de depozitare fiecare client va primi pentru siguranta un lacat nou. Accesul la spatiu de depozitare este non-stop.

[dopbsp id="3" lang="ro"]

La ce te ajuta un spatiu de depozitare?

Doresti sa iti renovezi casa, apartamentul sau biroul si pe perioada renovarii nu aveti unde sa depozitati toate obiectele. Recomandam ca aceastea sa fie infoliate si impachetate dupa care depozitate . In acest caz numai riscati sa murdariti , stricati sau zgariati obiectele din casa. Tot o data meseriasii care vor lucra in casa , apartament sau birou vor avea mult mai mult spatiu de lucru. Un alt caz este acela cand ai reusit sa vinzi casa , apartamentul sau biroul si pana la achizitionarea noii locuinte ( poate chiar si renovarea acesteia). Bunurile tale trebuie depozitate in siguranta si cu acces non-stop la ele . Unul dintre cele mai intalnite cazuri in care un client are nevoie de spatiu depozitare este atunci cand in casa , apartament sau birou numai exista spatiu de depozitare, si in acest fel pentru o mai buna organizare este nevoie de un spatiu depozitare extern.

Sfat

Depozitati bunurile utilizate frecvent in partea din fata a spatiului de depozitare pentru a avea un acces facil la acestea.

Call Now Button
Open chat
1
Ai o intrebare? Iti raspundem in cel mai scurt timp.