Demontam
Demontam mobilier sau mai bine zis toate obiectele ce necesita demontare si remontare pentru o mai buna protectie .
Impachetam
Noi stim cel mai bine modalitatea corecta de impachetare, in special al obiectelor de sticla, vase sau fragile.
Protejam
Protejam cu mare atentie toate bunurile tale , ajutandu-ne de materilale de protectie : folie strech , folie bule , rola carton si pături speciale de transport
Manipulam
Vrem sa fim acel prieten care iti va fi alaturi in momentul mutarii tale . Suntem tineri , plini de viata si de putere , dar foarte organizati , foarte atenti si niciodata nu intarziem !
    1. Move info
    2. Articles
    3. Location
    4. Done
Via
0
+40

Materiale:

Cutii carton pentru ambalarea cartilor , veselei , obiecte electronice , haine etc

Folie bule pentru protejarea obiectelor fragile , electrocasnice , tablouri , oglinzi si multe altele

Folie strech pentru protectia obiectelor de mobilier , elctrocasnice si multe altele

Pături speciale mutari  , pentru protejarea tuturor bunurilor ce vor fi asezate in autoutilitara .

Folie pentru protectia saltelelor .

Scotch pentru cutii , si protejarea bunurilor

Sfaturi

1.Contacteaza firma de relocari .

Dupa ce ai o idee de asamblu al obiectelor ce le vei muta , ar trebui sa contactezi firma de relocari. Ai putea încerca să o faci singur, dar ar dura mai mult  timp la care se adăuga stresul si oboseala. Compania de mutare va avea o experiență de mulți ani în ambalarea, manipularea și încărcarea cu atenție a articolelor delicate și grele, astfel încât să ajungă în siguranță la noua casă.

2.Organizarea bunurilor

Înainte de a încerca chiar să împachetezi, ar trebui să decizi ce  vinzi, ce donezi sau ce arunci.Aceasta organizare iti poate micsora costurile de relocare.

Pe langa costurile de relocare , castigam timp in ziua relocarii, deoarece manipulatorii nu vor pierde timp cu separarea si rearenjarea bunurilor in casa.

3. Ambalează cât mai devreme posibil

După ce compari pretul firmelor de relocari si  setați data de mutare, atunci este timpul să începeți să impachetati. Începeți impachetarea cât mai curând posibil. Pregateste un plan de acțiune si o listă de verificare cameră cu cameră cu privire la modul în care veți împacheta împreună cu tot materialul de ambalare de care aveți nevoie.

4. Creați un inventar .

Crearea unui inventar vă ajută să urmăriți toate obiectele pentru a vă asigura că nu se pierde nimic pe parcursul întregului proces relocare. Compania dvs. de mutare vă poate crea un inventar pentru dvs. dacă au fost angajați să vă împacheteze bunurile, așa că merită luat în considerare și acest lucru.

5. Începeți ambalarea camerelor cel mai puțin utilizate

Un bun punct de plecare vor fi camerele și obiectele pe care le utilizați cel mai puțin. Dormitorul de rezervă, garajul sau mansarda sunt de obicei locuri ușoare de început. Lăsați obiectele de zi cu zi până cu o zi înainte de mutare și păstrați orice elemente esențiale, cum ar fi medicamentele separat.

6. Aranjați-vă utilitățile din timp

Este important să vă configurați utilitățile, în timp ce vă mutați locuinta. Nu numai că acest lucru vă va salva mult stres odată ce vă veți muta, dar veți avea mai mult timp pentru a vă relaxa  în noua casă.

7. Folosiți materiale de calitate

De obicei, veți putea cumpăra materiale de ambalare de calitate de la compania dvs. de mutare. Există o multitudine de diferite cutii pe care le puteți obține de la alte companii sau magazine de bricolaj , împreună cu materialele de ambalare corecte. De asemenea, veți avea nevoie de folie strech , folie cu bule, cutii   , etichete și  marker.

8. Eticheteaza corect

Ar trebui să etichetați cutiile sau bunurile  cu camera în care urmează și un scurt rezumat al obiectelor din cutie. Dacă nu doriți să scrieți o nuvelă scurtă pe cutii , puteți lua în considerare utilizarea de autocolante / etichete colorate pentru a ajuta la clasificarea camerelor.

9. Mențineți ușile dulapului deschis

Păstrând ușile dulapului și al sifonierului deschis în zilele până  în ziua mutarii vă va oferi șansa de a vedea că ați împachetat totul. În acest fel, veți putea vedea că aveți totul sau dacă ați lăsat ceva în interior. Puteți face același lucru cu sertarele de bucătărie.

10. Împachetați o cutie de " supraviețuire “

 Împachetați lucrurile pe care le utilizați în fiecare zi și noapte într-o pungă separată și păstrați acest lucru în permanență cu dvs. Articole precum medicament, cremă de față, periuță de dinți, încărcătoare  telefon, etc, vor fi la îndemână.

11. Faceți fotografii

Fotografiați firele din spatele televizorului sau orice alte setări electronice. Acesta este un mod minunat de a urmări ceea ce se întâmplă atunci când reasezati totul  în noua casă. Puteți face, de asemenea, fotografii cu orice afișaj de perete, amplasare a ornamentelor sau setări de rafturi în casa dvs. actuală pe care vă place și doriți să o recreați în noul dvs. loc.

12. Actualizați-vă adresa

Este o idee bună să începeți să schimbați adresa cu companii sau organizații precum banca,  abonamente tv , internet,  adresa din buletin sau alte documente personale importante, cu două săptămâni înainte de a vă muta.

Call Now Button
1
Ai o intrebare? Iti raspundem in cel mai scurt timp.
Powered by