Cere Cotatie

cotatie pret

Scapa de grija mutarii cu acest chestionar.

Compania noastra de mutare oferă o estimare a costurilor, în funcție de cât de multe obiecte aveți de mutat și de distanța pe care trebuie să o parcurgeți. Este important sa ne transmiteti toate bunurile ce vor fi relocate si sa ne specificati si obiectele fragile ce necesita o atentie sporita.

Completeaza chestionarul

Chestionar


Etape :

Completeaza Chestionarul

Dupa transmiterea cererii de cotatie colegii nostri vor analiza detaliile transmise de dumneavoastra.

Oferta de pret

In urma detaliilor transmise va transmitem oferta noastra de pret pe mail sau telefonic

Programare mutare

Daca oferta noastra se incadreaza in bugetul dumneavoastra, impreuna vom stabili data si ora relocarii, acestea fiind transmise prin sistemul nostru de rezervari pe sms.

F.A.Q

Sfaturi

Începe prin a face o listă de toate lucrurile pe care trebuie să le faci înainte, în timpul și după mutare. Planifică cu cel puțin câteva săptămâni înainte de mutare, astfel încât să poți fi sigur că ai timp suficient pentru a face tot ce trebuie să faci.

Cu cât ai mai puține lucruri de mutat, cu atât va fi mai ușor. Înainte de a începe să împachetezi, aruncă tot ce nu mai folosești sau donează lucrurile pe care nu le mai dorești.

Folosește cutii și materiale de ambalare de înaltă calitate pentru a-ți proteja bunurile. Încercați să faceți categorii de obiecte, astfel încât să le puteți pacheta pe fiecare în parte. Marcați fiecare cutie cu conținutul și camera în care se va afla.

Nu uita să ai un plan bine pus la punct înainte de a începe să-ți împachetezi lucrurile și să te muți. În plus, păstrează documentele importante, cheile și alte obiecte de valoare într-un loc sigur și ușor accesibil.

 În ziua mutării, asigură-te că ai suficient timp la dispoziție pentru a-ți ambala lucrurile, a transporta toate obiectele și a finaliza toate sarcinile asociate cu mutarea. Asigură-te că ai la tine toate documentele și cheile necesare și fă o ultimă verificare a casei sau apartamentului tău vechi pentru a te asigura că nu ai uitat nimic.

Open chat
1
Ai o intrebare? Iti raspundem in cel mai scurt timp.
Call Now Button